handslag

Samverkan och delaktighet vid digitaliseringsforum

Sidan uppdaterades: 16 mars 2023

Varje kvartal anordnar VO IT & Digital utveckling två digitaliseringsforum, ett för specialidrottsförbund och ett för RF-SISU distrikt. Syftet är att stärka idrottsrörelsens verksamhetsutveckling genom digitalisering.

Dessa forum är tillfällen för samverkan och delaktighet i frågor om utveckling inom ämnet digitalisering inom idrotten.

Digitaliseringsforum för specialidrottsförbund

Ett tillfälle att få information om pågående projekt och utredningar, och för Riksidrottsförbundet att informera om aktuella ämnen inom digitalisering, att bjuda på inspiration från externa föreläsare och erfarenhetsutbyte mellan medlemsförbund.

Nästa tillfälle för SF är den 27 april 2023

Bland planerade programpunkter hittar du som vanligt pågående projekt och utredningar, samt inspiration och erfarenhetsutbyte från specialidrottsförbund. Denna gång berättar Sara Carlsson om Svenska Curlingförbundets digitala resa och tankar inför framtiden. Vi får även ta del av en inspirationsföreläsning av Anders Thoresson från AI Sweden om AI för idrottsrörelsen.

Digitaliseringsforum för RF-SISU distrikt

Vid digitaliseringsforum för RF-SISU distrikt bjuds samtliga 19 distrikt in till ett digitalt forum där Riksidrottsförbundet informerar om aktuella ämnen och pågående projekt och utredningar. Detta är också ett tillfälle att lyfta metoder och arbetssätt för samverkan inom digitaliseringsfrågor samt utbyta erfarenheter distrikten emellan.

Vid frågor, om du har tips på ämnen som du vill att vi belyser under kommande forum eller om du vill veta mer om verksamhetsutveckling inom ämnet digitalisering specifikt för er på distrikt, kontakta hanna.sydhoff@rfsisu.se.

Nästa tillfälle för RF-SISU distrikt är den 27 april 2023

Denna gång berättar RF-SISU Skåne om initiativet digital rensningsdag och vi lyfter pågående projekt och utredningar.

Datum för höstens forum

  • 28 september 2023
  • 16 november 2023

Tips

Håll dig uppdaterad i frågor om digitalisering inom idrottsrörelsen genom att prenumerera på våra nyheter. Allt du behöver göra är att ange din e-postadress i övre högra hörnet på sidan Aktuellt så får du en avisering när nyheter postas.

Sidan publicerades: 24 oktober 2022

Roligt att höra! Skicka ett mejl med ditt namn, din roll och vilket SF eller RF-SISU distrikt du tillhör så skickar vi inbjudan till dig.